Intresseklubben antecknar

Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

Vafalls?

Publicerad 2009-11-22 10:43:09 i Sjukvård och varma känslor


Jag läste nyss i min kurslitteratur om åldrande att det står i bibeln att Metusalem blev 969 år men att detta är orimligt. Nu förstår jag ingenting! Menar de att bibeln ljuger? I staterna hade detta resulterat i bokbål. Jag måste genast ringa pressen!

Kommentarer

Postat av: Anders Johansson

Publicerad 2009-11-23 01:49:46

Jag fick höra att det berodde på att det inte fanns några miljöföroreningar på den tiden, så folk levde helt enkelt längre...

Postat av: Irina

Publicerad 2009-12-15 12:24:07

Nej, nej, nej, (jag måste självklart inflika här ;)) Så här var det: Gud skapade Adam o hans Revben Eva, och de skulle leva för aaaaalltid. Men de käkade lite äpplen som Gud hade sagt att de INTE fick röra (det är ungefär som den där chokladen som jag inte får äta, man kan ju inte motstå den just för ATT, iaf, åter t ämnet) och då blev de vanliga. Eller Gud bara nu ska ni få sjukdomar o dö som straff för att ni åt av det Förbjudna Trädet, och då kortades ju deras livslängd ner , från evighet till nästan evighet. Typ 1000 år. Så ju närmare A&E desto längre livslängd, typ Noa levde oxå i typ 900 år eller ngt. Nått sånt. Du ser, lite minns jag ;)

Postat av: Katarina

Publicerad 2009-12-15 18:23:37

Äntligen någon som har koll!!!

Nu kan jag sova på nätterna igen... Jag ska ringa förläggarna och förklara misstaget, så att de kan rätta till det. Jag visste att det var nåt som inte stämde!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina

Intresseklubben antecknar stort och smått från vardagen som småbarnsmorsa, sjuksköterska, och med femtioelva ofärdiga projekt igång. Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela