Intresseklubben antecknar

Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

paltkoma

Publicerad 2012-07-04 19:23:34 i Sjukvård och varma känslor

Hej jag heter Katarina och jag försöker minska i omfång. De senaste veckorna har jag trots min egen anti- inställning gått på lchf diet och det har varit förvånansvärt roligt, vilket nog mest beror på www.lottalagarmat.se, som  har en massa recept som är goda och jag har blivit riktigt duktig på att laga mat på sistone och allt var i sin ordning idag när jag kom hem från jobbet så gick jag inte direkt och la mig och sov som en gris på soffan för jag säger till mig själv att jag missar hela dagen då. Sen vaknar jag och kan inte somna om när det är dags att sova. 
Hur som helst så gjorde jag jättegoda pannkakor och åt kanske två eller tre och sen hej och hå blev jag så proppmätt så jag kan fortfarande, tre timmar senare, inte röra mig. Jag sitter alltså fastgjuten i soffan och överväger om jag kanske måste rulla ur den ner på min kulmage om jag ska kunna ta mig någonstans idag. Jag som skulle träna och allt. Jag har en sån inre bild av mig själv som världens hurtbulle, för jag gillar ju att träna faktiskt, men det blir ändå liksom inte av så ofta som jag tänker för att jag är trött. Det är säkert en ursäkt, men det är sant också.
Nu ska jag rulla ner till mido livs (där jag blev matförgiftad en gång) och hämta ut ett bokpaket hihi. Appropå motion...
 
 
 
Hejdå!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina

Intresseklubben antecknar stort och smått från vardagen som småbarnsmorsa, sjuksköterska, och med femtioelva ofärdiga projekt igång. Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela