Intresseklubben antecknar

Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

tanter och så

Publicerad 2012-06-28 20:31:10 i Sjukvård och varma känslor

Tanterna på avdelningen lever och frodas! En har hotat att "lassa" (= sköta magen på vårdspråk") på samtliga i personalstyrkan om vi inte genast hjälpte henne till toaletten. En annan frågade mig om jag satte på mina ögonfransar varje dag, vilekt gjorde mig glad för det är mina helt egna livs levande ögonfransar. Förutom det så har jag fått komplimanger av ytterligare en för mina tänder- vilket är intressant eftersom jag har bävertänder. Men då syns de åtminstone tydligt och klart.
Så letar jag efter en ny plånbok eftersom min är för liten, inte för att det är pengar i den utan för att jag har en miljard medlemskort som jag inte använder eftersom jag lämnar dem hemma eftersom de inte får plats i plånboken. Det går sådär. Jag hittade en sida med det lämpliga namnet http://www.tantochfarbror.se/ och begav mig genast på jakt ditåt och blev besviken. Ni kan kolla själva om ni vill dö av uttråkning. Istället kan jag rekommendera en liten men naggande god sida som heter http://www.kawaeimport.se gå in på accessoarerna där och förkovras i allt gulligt, speciellt den där lilla lyckokatten.
 
Idag gick jag med i postkodslotteriet, får man vuxenpoäng för det eller är det bara bingolotto som räknas? De köpte mig med två st bäddsätt i satin och lovade att jag skulle vinna massa typ. Det är bra för jag vill ha en massa pengar, och det verkar ju inte som Region Skåne hade tänkt åtgärda detta. Jag hade egentligen tänkt vara lite rolig och lägga upp bilder från jobbet så att det blir lite fart på det här bloggeländet men jag orkar inte resa mig från soffan för att importera bilder. Kanske mobilbloggar in någonting sen, fastän Kissie har sagt att man inte FÅR.
Hihi.
 
 
Puss så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina

Intresseklubben antecknar stort och smått från vardagen som småbarnsmorsa, sjuksköterska, och med femtioelva ofärdiga projekt igång. Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela