Intresseklubben antecknar

Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

kisselikisselikissemiss!

Publicerad 2012-05-31 15:29:30 i Sjukvård och varma känslor

Idag blir det inte helt oväntat Kattema! För jag heter Katarina och häromdagen stavade jag mitt namn fel och skrev Kattarina och jag HATAR när folk gör det, jag är ju en människa, ingen katt. Men ibland, med tanke på hur mkt jag sover så börjar man ju undra!
Kattema 1:
När jag var inlagd på sjukhuset för ca 4 år sedan så brukade en undersköterska där spela den här lilla videon på sin mobil för att pigga upp mig. Utan uskor faller vården, hej och hå!
Kattema 2:


Detta är ett hängsmycke som jag hittade när jag var ute och smygsurfade idag, jag har nämligen "råkat" hitta en site till som har sådana där daily deals, denna är tysk, men texten är på engelska och de är så vänliga att de fraktar till Sverige ;)
http://en.fab.de/aktion-miss-atomic/mod-kitty-cameo-necklace.html
Kattema 3:

På samma tjusiga sida hittade jag en för mig helt ny grej: någon har kommit på att bara för att man har en katt så vill man kanske inte ha fula kattmöbler och hår överallt, lösningen blir Binq designs http://www.binqdesign.com/pages/cats och de har en hundsida också för den som är sugen! Se om du kan övertala ditt husdjur att gå och lägga sig i en sån här:
Hej hopp gummisnopp så länge!

Dagens inne- och ute lista!!

Publicerad 2012-05-19 13:55:26 i Sjukvård och varma känslor

Som ni har väntat! Hurra!
INNE:

1. Bebisar. Speciellt bebisar man känner.


2. Gamla människor. För de vet en massa saker som man själv inte gör och de drar sig inte för att berätta om det.
3. Robin Hood- för att han är en räv men skjuter pilbåge ändå.
UTE:

1. "Etniska svenskar mitt i livet"
Arbetslösheten skulle inte finnas om det inte fanns människor som föll utanför den här kategorin. Således gör vi oss av med dem kommer arbetslösheten försvinna. Skitenkelt! Varför tänkte vi inte på det innan? Tur för oss att Fredrik finns.

vad som hänger kvar

Publicerad 2012-05-10 15:51:32 i Sjukvård och varma känslor

När jag var liten ville min lärare att jag skulle få speciallektioner i matematik, men jag vägrade för att det var pinsamt. Jag ångrar mig nu såhär i efterhand. Jag är livrädd för siffror, fast det borde vara de som är rädda för mig.

systers omsorger...

Publicerad 2012-05-03 21:02:13 i Sjukvård och varma känslor

Bäst idag: ögonläkaren som på fullaste allvar insisterar på att sköterskorna ska "rätta till felet i Melior" så att han kan ordinera på rätt tider... "Kan ni inte ändra detta? Det är ju fel i systemet!" Det vore ju konstigt om det var läkaren och inte journalsystemet som gjorde fel...

Om

Min profilbild

Katarina

Intresseklubben antecknar stort och smått från vardagen som småbarnsmorsa, sjuksköterska, och med femtioelva ofärdiga projekt igång. Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela