Intresseklubben antecknar

Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

tanter och så

Publicerad 2012-06-28 20:31:10 i Sjukvård och varma känslor

Tanterna på avdelningen lever och frodas! En har hotat att "lassa" (= sköta magen på vårdspråk") på samtliga i personalstyrkan om vi inte genast hjälpte henne till toaletten. En annan frågade mig om jag satte på mina ögonfransar varje dag, vilekt gjorde mig glad för det är mina helt egna livs levande ögonfransar. Förutom det så har jag fått komplimanger av ytterligare en för mina tänder- vilket är intressant eftersom jag har bävertänder. Men då syns de åtminstone tydligt och klart.
Så letar jag efter en ny plånbok eftersom min är för liten, inte för att det är pengar i den utan för att jag har en miljard medlemskort som jag inte använder eftersom jag lämnar dem hemma eftersom de inte får plats i plånboken. Det går sådär. Jag hittade en sida med det lämpliga namnet http://www.tantochfarbror.se/ och begav mig genast på jakt ditåt och blev besviken. Ni kan kolla själva om ni vill dö av uttråkning. Istället kan jag rekommendera en liten men naggande god sida som heter http://www.kawaeimport.se gå in på accessoarerna där och förkovras i allt gulligt, speciellt den där lilla lyckokatten.
 
Idag gick jag med i postkodslotteriet, får man vuxenpoäng för det eller är det bara bingolotto som räknas? De köpte mig med två st bäddsätt i satin och lovade att jag skulle vinna massa typ. Det är bra för jag vill ha en massa pengar, och det verkar ju inte som Region Skåne hade tänkt åtgärda detta. Jag hade egentligen tänkt vara lite rolig och lägga upp bilder från jobbet så att det blir lite fart på det här bloggeländet men jag orkar inte resa mig från soffan för att importera bilder. Kanske mobilbloggar in någonting sen, fastän Kissie har sagt att man inte FÅR.
Hihi.
 
 
Puss så länge.

Hej hej vithaj!

Publicerad 2012-06-26 21:56:02 i Sjukvård och varma känslor

Idag träffade jag den kanske roligaste avdelningschefen i SUS historia hittills! I kirurghuset finns det en liten men naggande god sjuksköterska i sina bästa år som fått för mycket information om vithajar. 
Tydligen föder de upp sina barn precis vid Maltas kust och de brukar väl inte direkt äta upp människor under tiden de är där, men som hon själv uttryckte det: "Man förstår ju att de skulle bli sugna om de fick syn på det här".
 
 
Jag förstår inte varför de jämt måste hålla på och gapa sådär. Bilden är från http://non-de.blogspot.se/2008_05_01_archive.html.
 
 

Hemlös men inte humorlös

Publicerad 2012-06-17 21:08:18 i Sjukvård och varma känslor

Kära bloggen,
Jag måste berätta om en sak som hände mig idag, jag har inte gjort så mycket idag, men det var ovanligt mycket aktivitet på konsum när jag skulle handla till mitt nya matlagningsprojekt som jag har med mig själv. Lite favorit i repris. Okej, jag ska erkänna: jag tänker pröva LCHF. Jag skäms men det är sant. Grejen är att jag är tjock och fastän jag äter rätt och tränar och anstränger mig så syns ingenting på vågen och det går inte en sekund utan att jag tänker på hur ful och tjock jag känner mig. Jag tänker att man kan testa. Sen får jag utvärdera. Om det inte är bra så lägger jag ner och återgår till mina egna värderingar etc. Hur som helst, det var inte det jag skulle berätta!
När jag hade ruinerat mig inne på konsum (och för övrigt fått beröm för min trevliga varu- uppläggning av en kassörska med jättelånga och jätteblå ögonfransar 
den här tjejen (http://www.soesblog.dk/2009/12/mickey-blue-eyes.html) har inte en chans att slå konsumkassörskan! Jag är stum av häpnad!)
Jag satte mig i alla fall ner på en sån där tidningslåda utanför konsum för jag skulle svara på sms från min andra halva och fram kommer en man med tvivelaktigt utseende och en ännu mer tvivelaktig ölburk i handen, så säger han "Ursäkta mig fröken, har du ett ögonblick, eller är du mycket upptagen?" Jag gjorde mig beredd på att få höra något om hans livs historia eller att han kanske ville ha några kronor som det brukar vara, men nej han ville berätta en "humor" för mig.
Det kan man ju inte tacka nej till så jag stålsatte mig och lyssnade på följande:
I vildamerika, för länge sen, 100 år sedan, där det fanns cowboys och sånt, satt det en tjej såhär på en bänk bredvid sin pojkvän. Då kommer en cowboy gåendes, tar fram sin pistol och skjuter killen som sitter bredvid henne. Sen går han fram till tjejen och säger: "Men, varför sitter fröken här helt ensam?"
Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Jag ska alltid handla på konsum i fortsättningen.

Om

Min profilbild

Katarina

Intresseklubben antecknar stort och smått från vardagen som småbarnsmorsa, sjuksköterska, och med femtioelva ofärdiga projekt igång. Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela