Intresseklubben antecknar

Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

What's love got to do with it?

Publicerad 2013-08-30 11:55:41 i Sjukvård och varma känslor

Och för kärleken är man beredd att försätta berg. Och inte ens för kärleken i sin renaste form, som mödrar som lyfter bilar för att hämta sitt barn, utan för illusionen av att vara älskad, och för den är man beredd att tumma på allt.
 
Det modigaste av lejon kryper ihop till en skugga av sig själv, lägger sig på rygg för att blotta sin buk, för att låta motspelaren tro sig vara större, starkare. För en kyss, en klapp säljer man sina principer, sina känslor och sin tro, och i slutändan- vem kan man vredgas på för att man låtit det ske? Och i slutändan- vad var det värt?
Två sårade själar som samlar sina saker, sina minnen och vänder sig bort, båda lika övertygade om sin egen oskuld.
 
Det modigaste lejonet rullar ihop sig och biter sig själv i svansen för att låta någon annan slicka såren, själv är det upptaget med att göra sig själv mindre för att någon ska våga älska det.
 
Samla dina saker, och ditt mod, för jag orkar inte vara rädd längre.

Fåfänga klubben antecknar

Publicerad 2013-08-13 20:09:00 i Sjukvård och varma känslor

Hej hej,
 
Om du har en intresseklubb så är det nu du ska anteckna. En sak som jag gör och som jag tror många i vården gör är att distrahera sig med saker som inte är så livsavgörande, för att liksom väga upp att du sen måste gå till jobbet och diskutera existensiella frågor som livet och döden eller om det egentligen är okej att säga blöja eller om det heter INKONTINENSSKYDD. Så nu har jag förklarat mig färdigt, här kommer dagens ytlighetsrapport!!!
Jag har just nu en kort och regnig semester som jag firar genom att jobba extra med att vaccinera folk. Det är rätt kul att sticka.Idag har jag dock roat mig med att representera fåfängeklubben. Här är dagens rapport:
 
1. Jag har fått en ny kompis som heter Marjan. Det är samma som Marianne fast på utrikiska. Hon är jättejätteliten och har jättejättestort hår. Hon har plockat mina ögonbryn så gott det går efter den lilla olyckan med hårborttagningscreme. Såhär ser jag ut nu:
 
Notera gärna att mitt hår numera har en och samma färg, till skillnad från mitt tidigare trasmatterandiga projekt.
Snyggt va?
 
Och slutligen lite reklam som inte är sponsrad:
Såg du mina ögonfransar på bilden ovan? Inte jag heller, det beror på att jag är osminkad. Sen lekte jag lite med en grej som heter Feathers lash extension duo och resultatet kommer här:
 
 
Man får så mycket ögonfransar så det är inte klokt. Nu ska jag gå och måla naglarna för det är ändå semester. Förresten behöver jag tips mot håravfall: jag håller liksom på att bli skallig och tänkte att jag måste stoppa detta nu innan jag får gå med peruk.
 
Hej så länge!!
 

Bokklubben rekommenderar

Publicerad 2013-08-13 19:25:00 i Sjukvård och varma känslor

Hej alla vänner och ovänner,
 
Varför skriver du aldrig mer din gamla träskapa, kanske du undrar? Jo, det finns lite olika skäl. Dels är ju bloggen som forum på väg ut ur tiden och det skulle ju vara hemskt pinsamt om ni skulle börja bespotta mig på gatorna när jag går förbi eller nåt sånt.
Dels är det för att jag oroar mig lite för sekretessen ni vet, och när jag som bäst sitter här och skriver och skryter så kommer Region Skåne inrännandes genom dörren och drar legitimationen ur händerna på mig. Och vem ska då ta hand om de gamla och sjuka? Va? va? va?
Men idag ska vi inte debattera sjukvården. Nog för att det behövs. Alltså det behövs jättemycket. Kolla bara här:
 
 
Och då är de ju ändå tyskar!!
 
Åter till ämnet, jag behöver boktips. OCH DET MÅSTE VARA ROLIGT!!! ALLA LEDSNA BÖCKER ÄR FÖRBJUDNA. Jag håller på att gå in i djup sorg och kronisk depression eftersom jag envisas med att läsa den här boken:
 
Alltså den är jättebra. JÄTTEBRA. Får en också att vilja lobotomera sig själv.
 
Hälsningar,
en som har starka känslor.
 

Om

Min profilbild

Katarina

Intresseklubben antecknar stort och smått från vardagen som småbarnsmorsa, sjuksköterska, och med femtioelva ofärdiga projekt igång. Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela