Intresseklubben antecknar

Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

Fking jvla fttSverige

Publicerad 2011-03-30 17:55:47 i Sjukvård och varma känslor

Jag vet att detta låter helt osannolikt för de flesta, men jag lovar och svär att det är helt sant. En gång så träffade jag en person, som var helt och hållet svensk, och som ändå var en idiot. Det är jättekonstigt, med tanke på att den skandinaviska rasen liksom har avlat bort bort den egenskapen (jag är ironisk, inte nazist). Faktum är att jag inte bara har träffat en sådan person utan flera, under de 27 åren jag har levt. Faktum är att av alla länder jag har varit i så är Sverige det land som jag har haft äran att studera under längst tid. Under denna tiden har jag bedömt att det finns en relativt hög idiotkvot, som är oföränderlig men sannolikt varken högre eller lägre än i andra kulturer, med undantag för lokala variationer (se inavel, religiös fanatism etc). Under mina studier har jag mött ett antal personer av skandinavisk börd som trots detta haft en mycket inattraktiv personlighet. En del av dem har haft missbruksproblem, vissa har haft personlighetsstörningar, en del har varit kriminella och i vissa fall har de bara varit rent jävliga. Trots detta är det ingen som hittills uppmanat mig att sluta träffa skandinaviska män. Nej, alltså jag lovar, INGEN.
Min slutsats av studierna är att detta är troligen inte ett fenomen som, trots vad stora delar av min omgivning tycks tro, är kopplat till etniskt ursprung. Jag är ju själv född och uppvuxen i Skandinavien, och är för det allra mesta inte en idiot, och jag har vid flera tillfällen erhållit vänner av samma etniska ursprung som mig veterligen också lyckats undvika denna farsot.
Nästa gång jag hör en kommentar om att jag minnsann bara träffar utländska män, och att jag borde sluta med det för de är från en patriarkalisk kultur och etc: Jag svär på Gud (den svenska, protestantiska!) att jag skriker rakt ut. Jag orkar inte mer! Dra åt helvete!
En gång berättade jag för en vän om en vårdtagare som var mycket rolig. Vårdtagaren var från Iran vilket var intressant i historien eftersom jag bara förstod brottstycken av det hon sa. Min vän svarar mig såhär: "Du vet att invandring inte bara är bra va?" Ser jag ut att vara förståndshandikappad? Vill ni veta vad som inte är bra? Att bli gammal. Gamla människor jobbar inte, de bara lever på skattepengar och tar upp en massa platser på sjukhuset. Alla människor som bryr sig om detta landet borde skjuta sig själv när de är 65. Är du beredd att göra det? Är du beredd att skjuta din mamma?
Här är en annan nyhet: Jag har legat med en svensk. Fler än en gång. Det var ungefär likadant som att ligga med en turk. Eller en dansk. Och helt olika. Faktum är att eftersom jag har äran att bo i en stad med många invånare av annan etnisk bakgrund så kan jag också berätta att vissa av dem OCKSÅ är idioter. T ex en gång var jag på Willy's och en man, uppskattningsvis någonstans från forna jugoslavien, frågade mig var ketchupen var. Det vet jag inte svarade jag, för det gjorde jag ju inte, jag äter nästan aldrig ketchup. Vilket typiskt svenskt svar, svarade han och marscherade iväg, skitarg. Arg, var jag också. Tydligen också ett internationellt fenomen.
Slutligen vill jag säga att jag är inte rasbiolog. Jag är inte så jävla pantad att jag tror att alla med svart hår är snälla och andra människor är dumma. Jag väljer inte min partner efter etnicitet utan för vem jag tror att de är. Sen har jag fel ibland, det är väl min svaga sida. Hade jag bott i en mindre integrerad stad hade jag sannolikt träffat mindre invandrare och således inte heller gängat mig med dem. Detta kan också bevisas eftersom jag i perioder bott på sådana platser och då inte heller fått den här typen av kommentarer. Detta är mitt svar, och om ni ursäktar mig så tänker jag gå och ligga med någon, kanske någon brun, kanske någon annan, jag låter mina ägg leda mig.
Äggflickan
Här är två stycken som tydligen inte har fattat någonting. INTE TILLÅTET!

Till krumelur

Publicerad 2011-03-26 19:31:43 i Sjukvård och varma känslor

"Jag tog en kula för dig
och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar,
för dig ska jag, göra det tusen gånger om".

Personer jag vill kasta upp på

Publicerad 2011-03-18 17:13:16 i Sjukvård och varma känslor


Kan ett klick rädda två barn?

2011 March 17

Det är fullständigt bedrövligt, detta. Jag finner faktiskt inte ord. Gör du?

Och man är så maktlös. Men, om det finns en väldigt, väldigt liten chans att lyckas, kan man ju försöka.

Vill du hjälpa till? Det krävs bara två klick.

Ett här.*

Ett på send-knappen i ditt mejlprogram.

Men vill du, skriv om texten. Lägg till några rader. Underteckna, svär och länka.

Eller vad du nu tror skulle kunna förmå generaldirektör Dan Eliasson att visa mänsklighet och riva upp beslutet.

 

PS. Har du en egen blogg? Stjäl html-koden till detta inlägg och posta ett du också. Ju fler ställen det syns på, desto större effekt. Sverige har cirka 600 000 bloggläsare.

 

Uppdaterat: Sydsvenskan har en fylligare artikel om barnen. Den här paragrafen är som ett slag i magen:

I nästa vecka kommer barnen – som ännu inte vet något om den överhängande avvisningen – att informeras av polis. Inom 48 timmar ska de så sitta på ett plan mot Makedonien. Med eller utan sin mamma.

 

* Brevet skickas till generaldirektör dan.eliasson@migrationsverket.se och lyder:

Ämne: Avvisning av små barn

Text: Avvisningen av två små barn från Lund är upprörande och skamlig.

Ett sådant beslut strider både mot de värden jag anser att Sverige ska stå upp för, och mot mitt eget samvete.

Det är anmärkningsvärt att det inte strider mot ditt.

 

Det är alltså migrationsverket som förtjänar en calicispya.


Dagens kändis

Publicerad 2011-03-13 13:17:53 i Sjukvård och varma känslor

Kära bloggen,
Jag läste någonstans att man inte ska tro att man kan kalla sig modebloggare bara sådär rakt upp och ner för att man tycker om att handla kläder. Man måste ha någon slags meriter också. Det har inte jag och det är därför det här inte är någon modeblogg, bland annat. Som alla vet så är ju detta en kändisblogg. Det är jag som är kändisen. Man kan säga att jag är en slags lokal celeberitet, t.ex. så vet nästan alla i min kurs vem jag är. Och nästan alla på jobbet, utom en som kallar mig Katarina den 3:e. Men det är ju nära nog!
Jag tänkte bjuda på en liten musikvideo till: inbilla er nu inte att jag inte sitter och läser om kvinnor och barn och är duktig, för det gör jag, egentligen. Jag råkade bara ha en liten utflykt till Youtube.
Alltså den här tjejen har så mycket stil och attityd så hade hon bara skvätt minsta lilla droppe på mig så skulle jag vara lycklig för alltid!

Bara lite ambivalens

Publicerad 2011-03-13 10:34:17 i Sjukvård och varma känslor

Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar den här låten eller inte än (räknas detta som ett i- lands problem? Det är faktiskt jättejobbigt!!!!).
Här är anledningen till att jag fastnade från början:
"I can do it like a brother - do it like a dude
Grab my crotch wear my hat low like you...
Rollin' rollin' rollin' rollin' money like a pimp
My B I T C H's on my dick like this
Dirty dirty dirty dirty dirty dirty sucker
You think I can't get her like you, you motherfucker"
Ibland är det väldigt lätt att imponera på mig.
Jag gillar att de verkligen vågar vara fula och äckliga och ta sig i skrevet i videon men sen är det lite mkt fjanteri för min del.
Här är den:

Var är allt det där nu

Publicerad 2011-03-06 16:39:15 i Sjukvård och varma känslor

Jag mindes plötsligt hur jag brukade klä upp mig för att göra dig glad. Hur mycket jag gjorde. Att jag svalt mig. Att jag våndades över allt med mig själv. Allvarligt talat hade det nog varit bättre om jag inte gjort det. Kanske hade du älskat mig mer då. Kanske inte.

Nya tider

Publicerad 2011-03-01 15:08:52 i Sjukvård och varma känslor

Kära bloggen,
Jag har utvecklat en ny fetisch. Ja, jag vet det verkar osannolikt med tanke på hur mycket tid som redan går till mina andra fetischer, P3 dokumentär (alla pratar släpigt) och Tradera. Det senaste är att jag har fått ett alldeles speciellt förhållande till mina "kalasbyxor"! Hahahaha! Jo det är sådana yllestrumpbyxor som jag brukar använda som långkalsonger om jag inte lyckats stjäla ett par av herr Fs långkalsonger, vilket jag händelsevis har. Nu springer jag i alla fall runt i de här kalasbyxorna och vill aldrig mer ha byxor på mig!

Om

Min profilbild

Katarina

Intresseklubben antecknar stort och smått från vardagen som småbarnsmorsa, sjuksköterska, och med femtioelva ofärdiga projekt igång. Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela