Intresseklubben antecknar

Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

Miss manga

Publicerad 2013-09-27 16:27:00 i Sjukvård och varma känslor

Igår var jag och en av mina kompanjoner ute och slarvade lite. Jag som alltid är på jakt efter längre ögonfransar tog tillfället i akt och köpte vad som föreföll vara en av de sista exemplaren av Loreals "miss Manga" som lovar ögonfransar som en såndär japansk seriefigur. De är ju skitsöta och nästan alla mascaror var slut vilket jag tog som ett gott tecken- ack vad jag bedrog mig. Resultatet är som vi brukar säga: nästan värdelöst. Hashtag: värdelöst. Hashtag: små grisögon.
 
 
 
 

hur man är kvinna

Publicerad 2013-09-25 14:56:54 i Sjukvård och varma känslor

ÄNTLIGEN finns det en mjölk speciellt framtagen för kvinnor, så att vi slipper dricka den vanliga, manliga mjölken! Enligt produkttexten innehåller den kalcium som är jättebra för kvinnor eftersom vi har skelett! Detta måste vara resultatet av modern forskning....
 
 

Jonas Rastad går till jobbet

Publicerad 2013-09-06 17:45:38 i Sjukvård och varma känslor

Läste precis att Jonas Rastad, alltså regiondirektören ska besöka SUS under hösten för att delta i någon slags diskussion. Medarbetarna vet inte var de ska bli av med all sin iver, tänk att självaste regiondirektören liksom kommer till sitt eget jobb. Sannolikt händer detta fantastiska i samband med att femklövern gått ut med att någon har vaskat fram pengar till att anställa så kallad sjukvårdspersonal... Det luktar precis som att det är valår.

Om

Min profilbild

Katarina

Intresseklubben antecknar stort och smått från vardagen som småbarnsmorsa, sjuksköterska, och med femtioelva ofärdiga projekt igång. Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela