Intresseklubben antecknar

Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

appropå stöld

Publicerad 2012-04-23 17:04:54 i Sjukvård och varma känslor

http://www.metro.se/nyheter/lasarettstjuvarna-slar-till-medan-du-opereras/EVHldv!pub0K220a3EQ/
Folk blir bestulna på sjukhus. Normalt sett blir de inte mördade dock, även om det händer i Brasilien som inte har speciellt mycket gemensamt med Sverige i nuläget. Det jag hänger upp mig på i den här artikeln är den lilla notisen om andra sjukhusstölder längst upp till höger: 90- årig dam bestulen på sitt guldhalsband när hon sover efter en operation? Alltså det är 100% förbjudet att ha smycken på sig på operationen av hygieniska skäl. Det är oerhört osannolikt att hon blev opererad med ett halsband på sig, om det inte var någon alldeles liten lokal operation, isåfall skulle man å andra sidan inte tagit risken att söva henne, så var ligger hon med en guldkedja på sig? Jag HATAR när det fattas information
/Arbetsskadad

Kommentarer

Postat av: Hoppla

Publicerad 2012-04-28 20:17:17

http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article14045971.ab?dxwIndex=1 alltså, det var inte efter en operation utan i samband med att hon var inlagd för en. Eller något, men ja slarvigt skrivet. Journalisters allmänkunskap brister alltför ofta.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Katarina

Intresseklubben antecknar stort och smått från vardagen som småbarnsmorsa, sjuksköterska, och med femtioelva ofärdiga projekt igång. Det är inte så underhållande, men någon måste ju läsa det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela